Mannen

Laura in actie

In tegenstelling tot vrouwen, was het hebben van lichaamshaar bij mannen lange tijd geen issue.

Dit is inmiddels al lang niet meer het geval. Ook mannen worden geacht de borst, oksel en het schaamhaar te trimmen of zelfs volledig af te scheren en het hebben van haar op de rug is zeker ‘not done’.

Voor de mannen is het nog helemaal niet zo eenvoudig zichzelf te ontdoen van ongewenst lichaamshaar. Vooral de nek en rugharen zijn zelfstandig moeilijk te verwijderen en zorgen voor veel irritatie en onzekerheid.

Omdat de mannelijke beharing vaak dikker is dan die bij vrouwen, veroorzaakt het scheren van de beharing harde stoppels die ook nog eens enorm kunnen gaan jeuken. Harsen veroorzaakt bij de mannen in sommige gevallen pijnlijke ontstekingen en kunnen zelfs littekenweefsel veroorzaken.

Dit kan ook anders! Bare Beauty biedt hiervoor een definitieve oplossing met de Lightsheer Diode Laser (type Duet). Hiermee kunnen ruggen, borsten, billen, baarden en armen snel en pijnloos worden behandeld.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. Hierin vertel ik je alles over de techniek en mogelijkheden van een laserbehandeling. Bovendien krijgt je schriftelijke informatie mee naar huis zodat je die nog eens op je gemak kan doorlezen.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden??? Klik snel door naar de contact pagina voor het maken van een afspraak.

- Copyright © 2013 Bare Beauty -